VelkommenBestil tid
Kontaktinfo
AkupunkturZoneterapiMyoreflexterapiSkadesbehandlingPriser

Sportszoneterapi (Neuromuskulær manipulation)

Sportszoneterapi er en specielt udviklet behandlingsform, hvor jeg med zoneterapi, akupressur samt manipulation af de store muskelgrupper i kroppen, hurtigt og effektivt kurerer skader, hvor andre giver op. Kort sagt går behandlingen ud på, at jeg trykker på de punkter i musklerne, hvor nerverne sender impulser ind i selve musklen. Ved at aktivere nerverne går der signaler til hjernen om at udsende kroppens naturlige morfinstof, endorfin. Når der bliver frigjort betydelige mængder endorfin, er stoffet i stand til at bekæmpe smerter og får musklerne til at slappe af. Frigørelsen af endorfin ligner til forveksling den proces, der sker ved almindelig zoneterapi under fødderne. Ved sportszoneterapi er frigørelsen af stofferne bare kraftigere og endorfinet bliver udskilt mere præcist det sted, hvor der er brug for det.

Den specielle sportszoneterapi er baseret på en teknik, hvor der arbejdes direkte på muskler og sener.

Behandlingen påbegyndes under fødderne, hvorefter kroppens muskler løsnes op med en blanding af smutning af musklerne og akupressur.

Sportszoneterapi er en lidt hårdere form for fodzoneterapi, og der vil ofte forekomme ømhed i musklerne, da affaldsstofferne firgives - heriblandt mælkesyre. Drik derfor meget vand efter behandling, så affaldsstofferne udskilles.

Vil du bestille en tid? Klik her for online booking

 

Kontakt mig gerne for spørgsmål på mail info@sussankayser.dk - mobiltlf. 6170-4638

Copyright 2010 - Sussan Kayser
Alle rettigheder er reserveret