VelkommenBestil tid
Kontaktinfo
AkupunkturZoneterapiMyoreflexterapiSkadesbehandlingPriser

Kinesiotape

Normalvis forbindes tape med mekanisk stabilitet og immobilisering, men kinesiotape er langt mere avanceret og kan bl.a bruges til at stimulere svage muskler, udspænde stramme muskler, øge lymfedrænage, korrigere dårlig holdning i muskler og  led ved at påvirke de yderste nervetråde, der sidder i bindevævet, som styrer balance og koordination.

Tapens elastiske egenskaber på mellem 125-140 % (som Hudens), gør ved korrekt anlæggelse, at man kan nå øjeblikkelig signifikante resultater og tillader som regel fuld bevægelighed, også medens det sidder på huden. Tapen kan bruges på alle, børn som ældre. Kinesiotape kendes bl.a. på deres mange farver.

Kinesio Taping Metoden er udviklet i 1973 af Dr. Kenzo Kase, en japansk kinesiolog og kiropraktor. Hans udgangspunkt for behandling er at normalisere kroppen, så den kan helbrede sig selv. Behandling med denne form for tape stimulerer de fysiologiske processer og øger blodgennemstrømningen i området.

Kinesio Taping er en effektiv supplerende behandlingsmetode ved for eksempel:

 • Trælår

 • Fibersprægning

 • Forstuvet fod

 • Hælspore

 • Lumbago

 • Løberknæ

 • Tennis albue

 • Skinnebensbetændelse

 • Ødemer

   

To sygeplejsker fra gynækologisk afdeling på Skejby sygehus har siden 2008 arbejdet med en videnskabelig undersøgelse om ødemer i og omkring underlivet efter operationer for cervixcancer - som er en ondartet cancer i slimhinden i underlivet, der ofte efterlader den opererede kvinde med ødem og smerter i ben og underliv. En kvinde var blevet opereret og fået kemoterapi i 3 år i vulva (de ydre kvindelige kønsorganer), men led stadigvæk af voldsomme smerter i underlivet. Smerterne gjorde det umuligt for hende at leve et normalt liv, bevægelsesmæssig og seksuelt. Kvinden blev tapet med kinesio tape en gang om ugen i 5 uger. Hævelser og smerter aftog hurtig, og hun var ved endt behandling i stand til at leve et normalt liv.

Kinesio Taping Metoden har også vist sig effektiv til ødemer efter andre operationer - ex. brystcancer

Behandlingen kombineres med zoneterapi og akupunktur

Vil du bestille en tid? Klik her for online booking

Kontakt mig gerne for spørgsmål på mail info@sussankayser.dk- mobiltlf. 6170-4638

Copyright 2010 - Sussan Kayser
Alle rettigheder er reserveret